Διαδικασία Παραγγελίας

 

  1. Τοποθετείτε στο καλάθι τα αντικείμενα που επιθυμείτε.

  2. Ακολουθείτε τα βήματα που σας υποδεικνύονται και πραγματοποιείτε παραγγελία. Στο στάδιο αυτό δεν πραγματοποιείται πληρωμή.

  3. Λαμβάνετε mail, το οποίο σας επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας πραγματοποιήθηκε. Στο στάδιο αυτό το τέξας ελέγχει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και σας ενημερώνει σχετικά. Στην περίπτωση που είναι τα προϊόντα διαθέσιμα, η παραγγελία προωθείται.

  4. Επιλέγετε τρόπο πληρωμής (PayPal, κατάθεση σε λογαριασμό ALPHA BANK, εξόφληση κατά την παράδοση) και τρόπο αποστολής. Στην Αττική η παράδοση πραγματοποιείται με δικά μας μέσα κι έχει κόστος 3 ευρώ και 5 ευρώ για τα ογκώδη. Για παραγγελίες εκτός Αττικής, σας ενημερώνουμε για κόστη ανάλογα με μέγεθος και βάρος, όπως προβλέπονται από συνεργαζόμενες εταιρείες (ACS & Γενική Ταχυδρομική) ή μέσω μεταφορικής που θεωρείται η πιο συμφέρουσα για αποστολές εκτός Αττικής. Εφόσον επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τρόπο και κόστος αποστολής, πραγματοποιείται η πληρωμή.

  5. Τα αντικείμενα προετοιμάζονται προς αποστολή και ο παραλήπτης ενημερώνεται για χρόνο παράδοσης μέσω mail (littletexasland@gmail.com)

 

Για τυχόν απορίες επικοινωνείτε με το τέξας στο littletexasland@gmail.com